Događaj: Baranja Night Trail

Date
6/12/2020 6:00:00 PM
Utrka Start Broj prijavljenih
Stellar Trail 22km 12.06.2020 39
Rezultati
Lunar Trail 13km 12.06.2020 62
Rezultati
Ukupno 101
Description
Datum: 12 Lipanj, 2020. Petak
Mjesto: Popovac
Otvaranja startne zone i prijave: 18:00-19:45h.
Start: 20:00h (Baranjski prijevoz sukladno epidemiološkim mjerama)
Organizator: Zelena točka Baranja
Službena stranica organizatora: Facebook Zelena točka Baranja
Kontakt: Siniša Jonjić +385-98 9729348 sinisajonjic@gmail.com

Pravila utrke

Baranja Night Trail je trail utrka podijeljena u dvije kategorije:

Stellar Trail je utrka dužine 23 kilometra. Start utrke je iznenađenje. Cilj utrke je u Popovcu.
Staza je trail koncept što znači da je označena službenim oznakama organizatora, i nije potrebno čitanje niti posjedovanje karte. Staza će biti označena crveno bijelim trakicama i reflektirajućom folijom. Moguća su iznenađenja na stazi. Na stazi će biti postavljene kontrolne točke koje naglašavaju zaboravljene znamenitosti kraja.
Staza utrke će ići novom trasom iz Branjine prema sjevernoj strani Banske Kose. Kontrola kontrolnih točaka se vrši pomoću perforacijskih kartona. Natjecatelji koji ne budu imali prikupljene sve kontrolne točke biti će u poretku, ali iza natjecatelja koji imaju sve kontrolne točke bez obzira na vrijeme. Utrka je namijenjena građanima, rekreativcima i profesionalnim sportašima.

Lunar trail je utrka ukupne duljine 15km. Start utrke je iznenađenje. Cilj utrke je u Popovcu. Staza je trail koncept i vrijedi isto što i za Stellar trail.
Utrka je dio Slavonsko baranjske trail lige.
Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji, i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku.
Na utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju navršenih 18 godina ili uz pratnju roditelja. Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili poslije utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.
Okrjepa na stazi neće biti. Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji se stavlja isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke.
Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke. Pravo na žalbu traje tri dana. Nakon isteka prava žalbe, rezultati postaju službeni.

Prijave za utrku
Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su od 20 svibnja 2020 zaključno s 08. lipanja 2020. Prijava je pravovaljana po uplati kotizacije.
Startnine
50,00kn za sve kategorije
Uplata kotizacije moguća je putem internet bankarstva ili općom uplatnicom.
Uplate na žiro račun HR6423400091110438102, Udruga Zelena točka Baranja, Žrtava Domovinskog rata bb, Šećerana 31300.
Startni paket
• Startni paket i broj • Jednokratnu masku za vožnju sukladno epi mjerama • Finišersku medalju (pregovori sa sponzorima u tijeku) • Službenog fotografa • Baranjsku večeru prije utrke • Obrok i piće nakon utrke • Trasiranje staze • Nagrade za prvoplasirane • Osiguranje Hgss-a za vrijeme utrke

Za klubove i udruge potpuno besplatna uporaba servisa racesmanager.com

Smanjite trošak organizacije utrka - kontakt info@racesmanager.com

Copyright © Šokčić IT 2021