Događaj: LITICE OKO VIROVITICE Trail 2021

Date
5/22/2021 10:30:00 AM
Utrka Start Broj prijavljenih
Duga 25km 22.05.2021 105
Rezultati
Kratka 15km 22.05.2021 185
Rezultati
Utrka građana 7km 22.05.2021 183
Rezultati
Ukupno 473
Description
POKROVITELJ: Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije, Sportska zajednica grada Virovitice, Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica grada Virovitica, Mjesni odbor Sveti Đurađ LOKACIJA: Start, cilj i prijave za utrku, Dom mjesnog odbora Sveti Đurađ, Mlinska ulica 1, Sveti Đurađ, 33000 Virovitica
KONTAKT ORGANIZATORA: Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije, Matije Gupce 63, 33000 Virovitica, Glavni tajnik: Dora Međimorec 098619500, tajnik@sportskazajednica-vpz.hr
INFORMACIJE O UTRCI: Kruno Tomljanović 0996078440, kruno.tomljanovic@gmail.com

KATEGORIJE: Muška i ženska: - Duga staza 25 km (+D 700m) Kratka staza 15 km (+D 400m) Utrka građana 7 km
Napomena: Moguće su manje korekcije duljine staze.
OPIS: Utrka je trail koncepta, što znači da će staze biti u potpunosti označene. Staze su kružnog tipa, podloga je makadam, kolni put, planinarska staza i ponešto asfalta. Utrka je dio Slavonsko baranjske trail lige.

PRIJAVE NA UTRKU: www.racesmanager.com ili osobno na dan utrke.
Napomena: Svi koji se prijave on-line i izvrše uplatu do 10.05.2021. dobivaju startni paket. Prijava je pravovaljana po uplati startnine.
STARTNINA: Startnina iznosi 120,00 kuna za staze od 25 km i 15 km te 60,00 kuna za utrku građana od 7 km te se uplaćuje na: Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije, Matije Gupca 63, 33000 Virovitica
IBAN: HR1123600001101436433
Model:00, Poziv na broj: datum plaćanja (10032021) Svrha: LOVT - ime i prezime.
Uplate izvan Hrvatske SWIFT: ZABAHR2X
U slučaju da jedna osoba uplaćuje za više natjecatelja, potrebno je navesti njihova imena i prezimena.
Natjecatelji mlađi od 16 godina mogu nastupiti na utrci uz pratnju roditelja/staratelja ili trenera ukoliko dolaze u organizaciji sportske udruge/kluba.

STARTNINA NA UTRCI UKLJUČUJE:
- službeno mjerenje vremena, obradu i objavu rezultata
- startni paket (ruksak vrećicu, majicu, …)
- pehari i nagrade pokrovitelja za prva tri mjesta u svim natjecateljskim kategorijama
- finišerske medalje – za sve sudionike svih utrka
- okrjepu na cilju i tijekom utrke, ručak nakon utrke

SATNICA ZA SVE KATEGORIJE: 22.05.2021. (subota)
07:30h do 9:30h registracije za utrku
10:15h brifing za sve kategorije – otvorenje utrke
10:30h start duge kategorije 25 km
10:45h start kratke kategorije 15 km
11:00 start utrke građana 7 km
14:00h proglašenje pobjednika
15:00h vremenski limit svih kategorija

Obrok za natjecatelje se poslužuje od 12:00 do 16:00 sati.

PRAVILA UTRKE I SIGURNOST NATJECATELJA:
Natjecatelji moraju slijediti označenu trasu sukladno svojoj kategoriji. Zabranjeno je korištenje puteva izvan staze i kraćenje staze. Natjecatelji se natječu na vlastitu odgovornost. Natjecatelji se moraju pridržavati pravila utrke. Natjecatelji moraju nositi svu propisano obaveznu opremu te startni broj/evidencijski karton tijekom cijele utrke, na predjelu prsa ili trbuha. Svi natjecatelji koji odustanu dužni su o tome obavijestiti organizatora slanjem SMS-a sa svojim natjecateljskim brojem, imenom i prezimenom. Natjecatelji mlađi od 16 godina mogu nastupiti na utrci uz prijavu roditelja/staratelja ili trenera ukoliko dolaze u organizaciji sportske udruge/kluba. U slučaju nepridržavanja ovih pravila natjecatelji će biti diskvalificirani. Natjecatelji prijavom na utrku daju suglasnost da u utrci sudjeluju na vlastitu odgovornost, a roditelji /skrbnici maloljetnika prije starta potpisuju dokument o preuzimanju odgovornosti za sudjelovanje maloljetnika. Svi natjecatelji koji se natječu na utrci moraju biti zdravstveno osigurani. Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji koji trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Na utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju navršenih 18 godina ili uz pratnju roditelja. Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njihove fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili nakon utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.
Svi natjecatelji će dobiti startni broj koji se stavlja isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke. Pravo na žalbu traje tri dana. Nakon isteka prava žalbe, rezultati postaju službeni. Organizator zadržava pravo promjena na stazi u bilo koje vrijeme. Organizator nije odgovaran za bilo kakvo oštećenje opreme ili za izgubljene/ukradene stvari tijekom natjecanja. U slučaju lošijih vremenskih uvjeta utrka se neće odgoditi, a natjecatelji će dobiti naputak kako se pripremiti obzirom na situaciju. U slučaju loših epidemioloških uvjeta, utrka se može odgoditi ili otkazati. Organizatori će se pridržavati svih epidemioloških mjera i osigurati dezinfekcijska sredstva i higijenske uvjete. HGSS će brinuti o sigurnosti natjecatelja.

OBAVEZNA OPREMA ZA SVE KATEGORIJE:
Mobilni telefon s napunjenom baterijom i min. 0.5l vode.

OZNAKE NA STAZI:
Staze za sve kategorije označene su planinarskim markacijama, markacijama BK Bor, trakama i putokazima, a na nekim raskrižjima biti će i volonteri koji će usmjeravati natjecatelje.

NAGRADE: Pehari i nagrade pokrovitelja za prva tri mjesta za u svakoj kategoriji muške i ženske konkurencije.

Za klubove i udruge potpuno besplatna uporaba servisa racesmanager.com

Smanjite trošak organizacije utrka - kontakt info@racesmanager.com

Copyright © Šokčić IT 2021