4. Vukovarski "HAMBURG" maraton

Date
7/24/2021 7:00:00 PM
Description
Satnica: 18:00-18:45 registracija za utrku i preuzimanje startnog broja (startnih paketa nema)
19:00 start maratona

Vremenski limit: 6:30:00 sati

Mjesto održavanja: Vukovar, Dunavska šetnica.

Trči se šetnicom od restorana Mornar prema centru grada do mosta preko rijeke Vuke, gdje je okret.

Mjesto okupljanja: Veliki asfaltirani parking ispred restorana Mornar, Dunavski prilaz br. 2. Na križanju ulica Županijska-Ivana Gundulića-Priljevo nalazi se veliki rotor te se sa njega silazi prema Luci Vukovar i restoranu Mornar.

Start i cilj: Početak Dunavske šetnice ispred restorana Mornar

Opis staze: ravna, asfaltirana. Trči se u jednom smjeru 1,5 km gdje je okret te istom stazom povratak nazad.
Trči se 14 krugova + 195 m

Dužina utrke: 42,195 m (maraton)

Okrijepa: u startno/ciljnoj zoni osigurana je jedna okrijepna stanica na kojoj će se nalaziti banane, keksi, napolitanke, coca-cola i voda u plastičnim čašama. Slobodno ponesite svoju okrijepu, (kao i bočice s vodom koje će vam volonteri na okrijepi nadopuniti) te ih možete odložiti na stol pored službene okrjepe.
WC osiguran u restoranu Mornar koji se nalazi 50 m od staze maratona

Kategorije: svi trkači trče u istoj kategoriji (koncept „Hamburškog“ maratona je da je svatko tko istrči maraton pobjednik i iz toga razloga nema proglašenja pobjednika niti u ukupnom poretku niti po kategorijama. Svi koji završe maraton u limitu dobijaju isto, a to je finišerska medalja)

O samoj utrci: Radi se o konceptu maratona koji se ponešto razlikuje od većine maratona i utrka na kojima smo nastupali. Utrka ispunjava sve kriterije koji su potrebni da bi bila službena i kao takva se mogla brojiti pod službeni maraton. Trkačima nudimo ono što je meni samom najbitnije na utrci; startni broj, službeno mjerenje vremena, ciljnu listu, finišersku medalju po ulasku u cilj i pivo poslije utrke. Ako ste zaljubljenik u dugo trčanje, a posebno maratone te vam pri tome nisu primarni rezultat niti to da maraton trčite u nekoj od svjetskih ili europskih metropola, u masi od par stotina ili tisuća drugih trkača, ako vam nije bitan startni paket, majica, reklamni sadržaji, muzika u cilju, već to da trčite u opuštenoj i pozitivnoj atmosferi u društvu isto takvih trkača na lijepoj stazi dođite i trčite s nama. Nije nam cilj masovnost ovog maratona, ali svatko tko se prepoznao u gornjem opisu je dobro došao. Maraton je namijenjen svima onima koji vole trčati maratonsku dužinu, onima koji se tek žele iskušati u tome, onima koji će umjesto dužinskog treninga za vikend radije trčati s nama službeni maraton, „skupljačima maratona“ kakav sam i sam i svima onima koji su se prepoznali u gornjem opisu. Dođite, trčite s nama, uživajte, utrkujte se, a poslije ćemo se podružiti uz pivo. Plan je s ovim maratonom u istom konceptu ići najmanje jednom mjesečno. Utrka se održava bez obzira ne vremenske uvjete.

Startnina iznosi 50,00 kuna, a uključuje:
- Sudjelovanje na utrci
- Natjecateljski broj
- Službeno mjerenje vremena
- Objavu rezultata
- Objavu fotografija s utrke
- Okrjepu u startno/ciljnoj zoni
- Sudioničku medalju
- Pivo poslije utrke

Prijave: - Do 20.07.2021. na racesmanager.com.
- Moguće i na dan utrke, ali u tom slučaju bez finišerske medalje
- Kotizacija se plaća na licu mjesta prije same utrke, prilikom preuzimanja startnog broja.
Startni broj stavlja se isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. U protivnom plasman neće biti zabilježen.
Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke. Pravo na žalbu traje tri dana. Nakon isteka prava žalbe, rezultati postaju službeni.

UVJETI SUDJELOVANJA NA UTRCI/OPĆA PRAVILA:
1. Svi natjecatelji moraju biti stariji od 18 g.
2. Svi natjecatelji svojom prijavom izravno su suglasni da se natječu na vlastitu odgovornost.
3. Svojom prijavom natjecatelji se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama.
4. Organizator nije odgovoran za bilo kakvo oštećenje opreme ili za izgubljene /ukradene stvari natjecatelja tijekom natjecanja.
5. Svi natjecatelji koji se natječu na utrci moraju biti zdravstveno osigurani.
6. Obveza pridržavanja svih važećih epidemioloških mjera.

Kontakt organizatora: Stjepan Čošić 095/8186-192 ili stjepanvu100@gmail.com. U vezi bilo kakvih nejasnoća ili upita vezano za utrku slobodno me kontaktirajte.
Race Start Number of registrated Start - time
Maraton 42,2 km 24.07.2021 24 7/25/2021 9:39:29 AM Registrated runners Register for race

Za klubove i udruge potpuno besplatna uporaba servisa racesmanager.com

Smanjite trošak organizacije utrka - kontakt info@racesmanager.com

Copyright © Šokčić IT 2021